Art & Crafts

Мини здолниште за само неколку секунди ??? И тоа е возможно !!!

Во Вашиот ормар има уште многу место за нови парчиња… Секако, сите имаат различен волумен, некои од нив зафаќаат и многу простор…

Од расадникот идеи, овој пат Ви претставуваме доста креативна !!!

Жешкото време и сé почестите прошетки, бараат и нова, поудобна и полесна гардероба…
Особено, никогаш доста од мини здолништа !!!

Сепак, зошто да трошите, кога може сами да го направите, на многу едноставен начин… И експресно ???

Снабдете се со долг материјал, по можност памучен, следете го упатството и истакнете ги Вашите нозе на совршен начин… Во Вашата лична изработка !!!

Напиши коментар