Sweet Home

Минималистички бироа – модерно и практично

Порано бироата беа дизајнирани да издржат цели планини хартија и огромни монитори и компјутерски куќишта. Денес компјутерите се мали, тенки и мобилни. Сè оди напред, па можеби е време и Вашето биро да го следи трендот.

Овие неколку модерни, минималистички компјутерски бироа кои ќе ги видите се лесни, примамливи за око и се елегантни како и технологијата за која се дизајнирани да ја држат.

Напиши коментар