Sweet Home

Минималистички ултра модерни бањи

Последните дизајнерски црти, во уредувањето на бањите предлагаат минималистички шарм и необични форми. Виолетовата, белата, зелената и црвената се ин боите кои задолжително мора да се најдат во внатрешноста на новите модерни бањи. Во поглед на формите, предоминантни се овалните форми, неправилните изданија, а практично искористениот простор треба да биде приоритет во успешното исполнување на оваа задача. Потрудете се во вашите бањи да вметнете огледала со неправилна форма и обидете се да изберете елементи со мат површина.

Ви предлагаме идеи со кои ќе ги зближите трендовските минималистички бањи со оние од Вашите фантазии. Само внимавајте на неколкуте клучни чекори кои Ви ги предложивме и Вие имате уникатна и модерна бања…Накратко, погледнете како таа би требало да изгледа…

Напиши коментар