Prison brake

Мишел Обама – силен поборник за здравјето на децата

Најмоќните жени во светот за 2011 година

Мишел Обама

Првата дама на Америка Мишел Обама (47 години), според анкетите, е попопуларна од нејзиниот сопруг. Всушност, додека тој има помалку од 40% позитивни гласови, Мишел има дури 70%. Нејзината популарност може да бидат препишана на напорите за ставање крај на дебелината кај децата и на нејзиниот изглед.

Напиши коментар