ШоуБиз

Многу промени за краток период! Овој пат Ријана шишана скроз кратко

Убавицата од Барбадос постојано не изнеданува со промена на својот имиџ и стил. Таа прави чести промени на својот изглед. Овој пат не изненади со нова фризура.

Долгата коса на Ријана повеќе нема да и биде заштитен знак, или бе за долго. Еве како изгледаше Ријана изминатиов период, а еве како изгледа и денес:

Напиши коментар