man fashion

Модата за мажи се навраќа на педесетите

Судејќи по она што беше презентирано на модната недела во Њујорк, модерните мажи  ќе го добијат изгледот на мажите од педесетите. Елечиња, панталони и палта со едноставен крој, чевли и трегери и сите модни детали кои потсетуваат на педесетите ,може слободно да ги ставите на себе. Троделните одела се повторно во мода, затоа слободно со панталоните и палтото искомбинирајте и елече.

Ова се неколку добри парчиња кои ги издвоивме за вас, од она што беше презентирано на модната недела во Њујорк:

Напиши коментар