Мода

Модели на очила за пролет 2012

Додека поголемиот број од луѓето се одлучуваат за класични и безвременски модели на очила, некои од Вас со големо нетрпение ги очекуваат новите модели за пролетта што доаѓа. Пролетта 2012 ќе биде неверојатно весела, шарена, впечатлива во ретро и футуристички стил кога станува збор за очилата за сонце.

 

Напиши коментар