Убавина

Модерен есенски маникир

Новите тенденции во областа на маникирот ви овозможуваат да експериментирате почнувајќи од наједноставниот лесен дизајн па до оној со впечатлива декорација, бидејќи и двете техники се подеднакво актуелни, а што ќе изберете зависи од вашиот вкус и стил.

Погледнете го најновиот дизајнерски бран во светот на маникирот и како што гледате преовладуваат богато украсените нокти за кои слободно можеме да кажеме дека ја имаат истата улога како накит.

Во однос на обликувањето на ноктите, заоблената форма го има дефинитивно првото место.

есенен маникюр

маникюр

есенен маникюр

маникюр 2012

декорации за есенен маникюр

декорации за есенен маникюр

Лесни и модерни декорации за есенен маникюр

Шикозни декорации за есенен маникюр

Шикозни декорации за есенен маникюр

Шикозни декорации за есенен маникюр

Шикозни декорации за есенен маникюр

есенен маникюр

есенен маникюр

Великолепни идеи за есенен маникюр

есенни декорации за маникюр

есенни декорации за маникюр

есенни декорации за маникюр

Вдъхновяващи цветни идеи за маникюр

 

Напиши коментар