Мода

Модерна есенска комбинација од она што веќе го имате

Повеќето од нас, жените имаме преполн гардеробер облека, аксесоари, чевли и што ли уште не, но секогаш стоиме пред него со мислата: „Немам што да облечам?!“ Позната фраза нели?

Треба да знаете дека во вашиот гардеробер има доволно парчиња што ако паметно ги искористите ќе направите барем неколку добри есенски комбинации. Погледнете ги овие едноставни аутфити подолу во галеријата, што ќе ви послужат како инспирација за тоа како правилно да го искомбинирате она што веќе го имате, за да добиете модерна есенска комбинација. Наместо да се фокусирате на новите есенски колекции, посветете внимание на вашиот гардеробер и искористете го максимално она што сте го купиле минатите сезони.

 

White shirt, brown boots and khaki skinny jeans.

scarf + black blazer + oversized, comfy gray tee.

I miss fall!!!

Sheinside Denim Shirt, One Rad Girl White Tank Top, Bullhead Black Floral Denim, Romwe Brown Messenger Bag

jean jacket/shirt

WRAP (by Nicoletta Reggio) http://lookbook.nu/look/3967530-WRAP

green

fall. Love the color combination.

denim, white & brown <3

love it

Spring:)

chic

orange and yellow

precious..love the mint blazer

Neutrals and red

pop of color!

i love the whole look!!!!!

Yellow

i really like this

love the pants

love

have this vest! ;)

Pretty

Yep

pink

This girl has the cutest fashion blog and all the cloths are SUPER affordable!

Black & White

love the cape, from forever 21

 

 

Напиши коментар