Sweet Home

Модерна футуристичка кујна – придобивка за современата жена…

Kitchen Tree е футуристичкиот кујнски апарат кој ги исполнува критериумите за модерна, футуристичка и фенси кујна…

Инспирирана од природата, оваа иновативна кујнска работна маса е дизајнирана од страна на австралискиот дизајнер Balin Lee. Kitchen Tree е дизајнирана за Electrolux Design Lab, натпреварувањето на основа на тема: „ Предмети за домаќинство, за наредните 90 години “. Оваа кујна со висока технологија, ширејќи ја создавачката имагинација, дефинитивно формира дизајн за кујна на иднината…

Освен тоа што користи простор, каде што готвењето може да биде правилно распоредено, исто така поседува и разладувачка единица во централниот дел, поврзана со сите пет делови. Вградениот сензор овозможува трансформација и контрола на ормарчињата, фрижидерот и замрзнувачот. Исто така, во оваа кујна постои и слајд систем кој ја контролира температура и притисокот во садоперот.

Напиши коментар