Кога сакате сé да биде перфектно треба да внимавате на секој детал кој го имате на себе. Фризурата е една од главните нешта на невестата. Покрај фустанот, шминката, накитот и чевлите, фризурата е една од клучните работи за комплетно совршен изглед.

Денес ќе ви претставиме неколку фризури: класични, опуштени, впечатливи, украсени со детали, раскошни… Одберете го она што најмногу ќе одговара на вашата личност и блеснете со целиот ваш сјај.

Напиши коментар