Мода

Модерни фустани за Пролет/Лето 2012

Тешко, речиси неверојатно за една жена е да ја преживее летната сезона без фустан, а оваа година дизајнерите претставија толку голем избор, во различни должини, стилови и бои.

Едноставно, претстојниов период секоја жена ќе може да избере фустан од соништата, дизајниран токму за неа…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар