Sweet Home

Модерни и инспиративни бањи – потреба за секој дом…

Низ следниве фотографии, се кријат модерни бањи, со голема доза на виталност и перфекција…

На секоја фотографија е презентирано различно идејно решение за бања, придружувана со луксузни елементи и софистицирана атмосфера. Очигледно е дека истите, бараат голем простор, но сепак служат и како голема сатисфакција за секој кој ужива во уникатноста.

„Лозинката“ на секоја од овие бањи е јасна… Комбинацијата на стил, бои и материјали треба да биде едноставна, а сепак формите треба да бидат строги и прецизни. Доколку не би можеле да си дозволите вакви бањи, а сепак имате шанса да направите некаква промена, а со тоа да внесете свежина во најинтимната просторија…овде сме да Ви помогнеме…

Идеите се наши – одлуката ВАША !

Напиши коментар