Мода

Модерни комбинации за совладување на високите температури !!!

Пристигна месецот на големите климатски промени, високи температури и сув воздух…

Тоа не значи дека треба да останете дома или целосно да се препуштите на обврските, заборавајќи на Вашиот изглед…

Ако сте размислувале како – тука сме да Ви помогнеме…

Ви претставуваме неколку „ упатства “ кои ќе ја разбудат креативноста во Вас, ќе пронајдете повеќе летни комбинации, блиски на Вашиот вкус… Навистина ќе Ви се допаднат…

На нив, се присутни елементи од модерното, кои бегаат од секојдневието, а сепак не се копија на буквалните модни трендови… Прилагодливи се и преубави… Погледнете ги !!!

Бидете модерни и на +40 !!!

Напиши коментар