man fashion

Модерни машки мантили за пролет 2012

Пролетта е годишно време кое ни налага слоевито облекување. Модните дизајнери оваа година се решија да бидат практични и да го наметнуваат трендот во склад со практичноста. Така за оваа пролет тие ни го понудија трендот во кој мантилите и кожните јакни се задолжителни.

При изборот на машкиот мантил имате големи можности. Ги има во многу варијанти, елегантни, спортски, во комбинација од двата стила… Кога станува збор за боите тие посебно ја истакнуваат кремастата боја. Но секако дека ни ги оставаат на избор и сината, светло сивата и маслинеста боја.

 

 

Напиши коментар