Мода

Модерни новогодишни комбинации

Повеќето од вас веројатно веќе размислуваат што да облечат за новогодишната ноќ. Како што можевме да видиме од блоговите и сајтовите посветени на модата ултра популарни во моментов се креациите изработени со светки и впечатливи апликации.

Еве неколку идеи како сето тоа изгледа:

new years eve!

new years eve?

New Years Eve

new years

New Years Eve

new years

New Years Eve

Celebrate - New Years Fashion

Valentino

.

Pretty Bird, created by cynthia335 on Polyvore

"Work Outfit - New Years" by stay-at-home-mom on Polyvore

styled on Fantasy Shopper

styled on Fantasy Shopper

styled on Fantasy Shopper

Outfit styled on Fantasy Shopper #fashion #style

Outfit styled on Fantasy Shopper #fashion #style

Outfit styled on Fantasy Shopper #fashion #style

"The Cranberry Martini" by exxpress on Polyvore

 

SIX NEW YEAR’S EVE OUTFIT OPTIONS: Help!

SIX NEW YEAR’S EVE OUTFIT OPTIONS: Help!

SIX NEW YEAR’S EVE OUTFIT OPTIONS: Help!

Women S New Year S Eve Style Guide The Emerald Closet

New Years Eve Women S Outfit Asos Fashion Finder

 

 

 

 

Напиши коментар