Sweet Home

Модерни спални соби

Големи, светли спални соби во нежни бои кои едноставно ве одмараат. Мислам дека е вистинското време да ја промениме спалната соба и да внесеме свежина во домот.

Спалната соба треба да биде релаксирачка, со бои кои ќе ве одморат. Одберете светло кремасти и кафени тонови кои се задолжителни за релаксација. Светлината исто така има големо значење за спалната соба, оставете голем простор за прозорците и вратите. Внимавајте на деталите, ако сакате спална која ќе ве одмори тогаш деталите сведете ги на минимум.

Напиши коментар