man fashion

Модната икона Chuck Bass ( Ed Westwick)

Ed Westwick или попознат како Chuck Bass важи за еден од најдобро облечените мажи. Тој е еден од омилените ликови во серијата Gossip Girl. Го имаме видено во секакво издание, од опуштена, кежуал варијанта па се до класично и елегантно издание.

Овој пат ги издвојуваме најдобрите 20 изданија но од популарната серија. Одличен предлог за добра комбинација на бои и материјали за мажите кои го претпочитаат класичниот стил.

 

Напиши коментар