Мода

Модни трендови на чевли за оваа сезона

Оваа сеозна имате многу варијанти на модерни чевли. Модните дизајнери се потрудија да ги задоволат вкусовите на различните таргети и групи. Одберете го она што е во тренд, но при тоа внимавајте на сопствениот стил.

Кожа од рептили (Џорџо Армани, Клои, Дона Каран, Мајкл Корс, Луи Витон, Валентино)

 

Лакована кожа (Марк Џејкобс, Виктор енд Ролф, Александар Ванг, Антонио Марас)

 

Велур (Диен вон Фустенберг, Емилио де ла Морена, Живанши)

 

Сатен (Џејсон Ву, Дона Каран, Маноло Бланик)

 

Спортски чевли на платформа (Долче и Габана, Дона Каран, Марк Џејкобс)

 

Чевли со многу врвци (Александар МекКвин, Марк Џејкобс, Рег енд Боун)

 

Чевли со многу ременчиња (Луи Витон, Етро, Емилио Пучи)

 

Чевли со дебела штикла (Фенди, Мајкл Корс, Рег енд Боун)

 

Остра и тенка штикла (Ланвин, Армани, Маноло Бланик, Емилио Пучи)

 

Чорапи во чевли (Марк Џејкобс, Џесика Симпсон, Етро)

Напиши коментар