man fashion

Модниот бренд Ellus со својата секси колекција

Навистина една импресивна фотосесија од која зрачи многу страст и сексапил. Токму затоа основната боја на колекцијата е црната, моделите се прекрасни и секако има елементи на кожа. Очигледно кожата и следната зима не го отстапува така лесно своето место во светот на модата.

Напиши коментар