Мода

Модните поуки извлечени од Вашата омилена серија- Gossip Girl…

Освен поуките кои го создаваат идеалот за маж, таканаречен Чак Бас, Gossip Girl создаде и моден култ, кој го копираат милиони…

Без разлика дали станува збор за Блер, Џени, Ванеса или Серена идејата на серијата е да направи паралела меѓу едноставноста и луксузноста. И покрај добрата финансиска состојба, ликовите од серијата пренесуваат префинет шарм и во секојдневните, кежуал комбинации и во софистицираните вечерни изгледи… Ваквиот пристап,  многубројнате телевизискиски фанови и модната фела, со задоволство го прифатија, особено главната модна мисија која се стреми кон едноставен, универзален и практичен стил.

Главната поука е дека убавото не мора секогаш да биде во облик на блескаво, натрупано и нападно…Останатите, откријте ги самите….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар