man fashion

Мокасини во боја на море и цитрусно овошје

Силните бои се избориа за своето место и на стапалата на мажите. Воглавно ги има во облик на мокасини.

За ова лето дизајнерите кажаа едногласно ДА за мокасините во интензивни мои на море и цитрусно овошје. Тука се наоѓаат и тиркизно зелената, сите нијанси на сино, портокалова, жолта, црвена…

Поедини светски креатори мислеа дека тие ќе бидат одбрани само од најхрабрите мажи, но очигледно е дека ова стана општо прифатен тренд.

Напиши коментар