Sweet Home

Моќта на пурпурот

Овој пат се долучивме за боја која не е многу застапена во домовите. Но, да ги избегнеме стереотипните домови и да погледнеме во посебните. Тие не се карактеризираат со едноставност, тие се впечатливи, моќни, урбани и со голем стил.

Доколку оваа боја ви е премногу јака за да го уредите целиот дом, тогаш одберете еден дел од домот кој ќе го освежите со оваа боја која дава доза на мистичност и елеганција.

Напиши коментар