Мода

Моќта на жолтото – инспирација за Лето 2012

Модните диктати за ова Лето предвидуваат многу ведрина и спектар од живи бои…

Продавниците, одеднаш се преплавија со парчиња облека во жолта боја, прифатена и од трендсетерките но и од девојките кои не се робови на актуелното, но сепак ја знаат моќта на жолтата боја… Одговара на секој тен, предизвикува многу погледи, без разлика дали станува збор за фустанче, панталони, маичка, чанта, обувки…

Доколку не сте се увериле во ефектот на жолтото, задолжително набавете парче во жолта боја!!!

Погледнете зошто…

 

Напиши коментар