Bridal

Monique Lhuillier – совршени зимски венчаници

Венчаници како од бајките! Овде ќе ви ги презентираме моделите од последната Monique Lhuillier зимска колекција што беше претставена на модната недела посветена на невестинските фустани во Љујорк. Ова е една неверојатно добра колекција што припаѓа на високата мода со врвна изработка од деликатни материјали а припаѓаат на елегантниот стилски правец со мноштво романтични моменти. Моделите оставаат впечаток на софистициран луксузен дизај и изразена женственост.

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (1)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (2)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (3)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (4)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (5)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (6)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (7)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (8)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (9)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (10)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (11)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (12)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (13)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (14)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (15)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (16)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (17)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (18)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (19)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (20)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (21)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (22)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (23)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (24)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (25)

Monique Lhuillier Bridal Autumn-Winter 2013-2014 Collection (26)

 

Напиши коментар