Bridal

Moonlight – суптилен сексапил

Една од најдобрите колекции сезонава, што буквално не фасцинира и магепса. Нема жена што не би сакала еден ден да облече ваков совршен фустан. Колекцијата ја изразува женственоста и сексапилот на еден суптилен и префинет начин. Извонредна изработка, првокласни материјали, дискретни акценти – со еден збор, совршена венчаница.

moonlight couture wedding dresses spring 2013 sleeveless ball gown h1213

moonlight couture wedding dresses spring 2013 strapless a line lace gown h1218

moonlight couture spring 2013 fit flare lace sheath h1214

moonlight couture spring 2013 fit flare lace sheath h1214 illusion back

moonlight bridal couture spring 2013 strapless tulle ball gown h1212

moonlight couture spring 2013 strapless fit flare wedding dress h1217

moonlight couture spring 2013 bridal sleeveless lace a line wedding dress h1211

moonlight couture wedding dresses spring 2013 one shoulder a line organza gown h1215

moonlight couture spring 2013 lace a line wedding dress h1216

moonlight couture spring 2013 lace a line wedding dress h1216 keyhole back

moonlight couture wedding dresses spring 2013 sleeveles lace sheath h1219

moonlight couture wedding dresses spring 2013 sleeveles lace sheath h1219 illusion back

 

Напиши коментар