Sweet Home

Морско синило во вашата бања

Морскиот амбиент опушта, па затоа е препорачано да го имате во својот дом.

Морските бои и детали може да ги употребите во бањата. Во тоа може да ви помогнат плочките во различни нијанси на сино, бордури со морски моменти, пешкири, детали направени од корали, школки, морски ѕвезди…

Употребете ја тиркизната боја која со добро светло може да постигне неверојатни ефекти.

Ова се неколку наши предлози за добра инспирација:

Напиши коментар