Sweet Home

Морското синило во вашиот дом

Дозволете му на летото да влезе во вашиот дом. Тиркизно море, школки, риби… сите мотиви кои ги има плажата може да ги имате во домот.

Тоа ќе го добиете со украсни преничиња, чинивчиња во тиркизна боја, школки кои може да ги наредите како украс или пак да ги направите како свеќички…

Ова е еден дом кој е уреден токму со овие елемнти. Погледнете како може и вие да го “внесете” морето во домот:

Напиши коментар