ШоуБиз

Може ли да ја препознаете Памела Андерсон на фотографија од 1983-та година?

Таа е секс симбол, жена која зрачи со сексипил во секој момент. Чуварка на плажата, жена која многу пати до сега се најде на насловната страна на Плејбој… но, дали таа отсекогаш изгледала така?

Еве една фотографија која датира од 1983-та, на која таа е сликана со женскиот одбојкарски тим од средно школо. Обидете се да ја пронајдете, но затоа што е невозможно ние ќе ви ја обележиме 🙂

Напиши коментар