ШоуБиз

Му дојди ли крајот на Влада? Француски Ди-Џеј одлепил по Наташа Беквалац

Арно Кост е млад француски Ди-Џеј кој е толку заљубен во Наташа Беквалац што дури ја нарекол “ангелот на земјата”.

Арно изјавил дека тие двајца се запознале пред една година на Ибица, и излегувале заедно со своите друштва, но никогаш не се случило ништо посебно. “Јас би сакал да се видиме и насамо”- изјавил Кост.

Наскоро тој ќе настапи на Пена Фестивалот кој се одржува во Србија и ќе ја побара Наташа да се видат.

На ова Наташа накратко изјавила: Пуштете го детето да мечтае, тоа на едно дете не смее никако да му се забрани.

Напиши коментар