ШоуБиз

Му го испразнија домот на Кание

Крадци упаднале во домот на Кание Вест. Додека раперот е на својата светска турнеја, и уште некој напорно работел.

Крадците провалиле и влегле во домот, при тоа земајќи се што им се допаѓа. За тоа време Кание го одржувал својот концерт во Велика Британија.

Додека крадците го напуштале домот на Кание во Лос Анџелес, случајно испуштиле неколку работи кои му припаѓале на него. Полицијата веднаш го известила за настанот и веќе е на чекор до крадците.

Напиши коментар