ШоуБиз

На кого Ејми му пишувала писма?

Таткото на трагично починатата Ејми Вајнхаус планира да објави книга со писмата кои ги пишувала таа.

Иако таа растела во ерата на интернетот, сепак го сакала стариот начин на изразување и комуникација. Таа едноставно ги обожавала хартијата и мастилото. На хартијата ги пишувала своите најдлабоки чувства, а најчесто писмата биле адресирани до нејзиниот татко.

Иако медиумите пишуваа дека тие двајца не биле во добар однос, нејзиниот татко Мич сето тоа го демантираше, а сега и ќе го докаже преку книгата која наскоро ќе ја објави.

Освен тоа во книгата ќе бидат раскажани и тажните и мачни моменти на борба со дрогата и алкохолот, борба која Ејми на крајот ја изгуби.

Напиши коментар