ШоуБиз

На која и стои подобро?

На лево може да ја видите ѕвездата од филмот „Пријатели со придобивки“ Мила Кунис, а на десно супермоделот Кејт Аптон.

Оваа комбинација Мила ја носела на премиерата на споменатиот филм во јули, а Кејт се решила за истата модна комбинација пред неколку дена кога се промовирало најновото издание на списанието „Sports Illustrated Swimwear“.

И двете убавици ја носат беспрекорната идеја на Ланвин Ресорт, односно црвен фустан со широко деколте. Останува на вас да одлучите:

На кој му стои подобро и која од овие две светски ѕвезди подобро се снашла со комбинацијата?

 

Напиши коментар