ШоуБиз

На која ѝ стои подобро?!

Не дека нема доволно дизајнери и модни парчиња, но едноставно познатите секогаш избираат да носат нешто слично на своите колешки. А, и кај ќе оди модата, веќе нема што да се креира, сѐ е поминато на ред и модата постојано се врти во круг.

Во овој случај ви претставуваме две познати ѕвезди кои се решиле за сосема истиот фустан и тоа во краток временски интервал една по друга.

Лево може да се види моделот Brooklyn Decker сликана во 2011 година, а на десно зрачи Jennifer Lopez на минатонеделното издание од шоуто „Американски идол“.

Се работи за розева тоалета на Michael Kors Resort и мораме да ве запрашаме. На која ѝ стои подобро?

Напиши коментар