ШоуБиз

На која и стои подобро?

Од лево, можете да ја видите прекрасната актерка која има бројни успешни филмски остварувања и признанија. Се работи за Рејчел Мек Адамс која оваа комбинација ја носела на 20-ти Јануари во Минхен.

Од десно, пак, актерката Никол Кидман е снимена една недела подоцна, како во истата комбинација се појавила на Австралијанските награди за кино и телевизиска уметност во Ел Леј.

И двете го носат истиот Колет Диниган фустан, но ние би сакале да ве прашаме: На која ѝ стои подобро?

Напиши коментар