← НАЗАД НА БОЗА

Најактуелните машки чевли од најновата колекција на светски познатиот бренд Тимберленд.

Најактуелните машки чевли од најновата колекција на светски познатиот бренд Тимберленд.
1794 Читања

Како и секогаш, така и оваа колекција е наменета за урбани млажи.

Во колекцијата преовладуваат кафени бои во повеќе нијанси.
Како и секогаш, така и оваа колекција е наменета за урбани млажи.
Во колекцијата преовладуваат кафени бои во повеќе нијанси.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk