ШоуБиз

Најбогат модел на светот е…

Кети Ајрленд од девојка на насловна за „Sports Illustrated“ стана најбогатиот модел на светот. Во својата кариера, Ајрленд (48) била дури три пати на насловната на списанието „SI swim“ и сега, според Форбс, Кети поседува богатство вредно 350 милиони долари и со тоа ја заслужи титулата најбогат модел на светот.

За моменталната девојка која се најде на насловната на SI – Кејт Аптон, Ајрленд вели дека девојката е на добар пат бидејќи знае што сака и каде оди.

–          Многу млади луѓе велат „Ќе видам што ќе се случи, оставам на времето да одлучи“. Но, реалноста не е таква. Многу е помоќно да имате план и вие да управувате со она што ви се случува во животот, – се зборовите на Ајрленд.

Напиши коментар