Керозин

Најбрзиот оброк на светот :)))

Со ова водео сакаме да ви ги прикажеме перформансите на Ariel Atom, но во меѓувреме и малку да се насмееме. Сите знаеме колку е тешко да се јаде нешто додека се возиме во автомобил. Помеѓу ризикот од одлевање на вашиот пијалок и пуштање некои краставички на седиштето, санитарните ризици се сите таму.

Следува прашањето дали можете да јадете Big Mac додека се возите во Ariel Atom. Во ова видео, еден батка е задолжен за возење на високо-перформансниот спортски автомобил, додека другиот е со уште потешка задача, односно конзумирање Big Mac оброк со помфрит и голем газиран сок :)))

Напиши коментар