Убавина

Најдобрите фризури на познатите на Bilboard Music Awards 2012

Оваа година на црвениот тепих, доминираа фризури со најразлични стилови, должини на косата, бои и најразлични варијанти на имиџ. Да се додаде елеганција и гламур на целиот изглед, значи да се биде во единство со целосниот аутфит, па таки физурата која теба да е одраз на личноста.

Косата на страна дава ефект на софистицираност. Природните кадрици кои се карактеризираат со слободен стил, се секако најдоброто кое го носи оваа сезона. Сепак, варијантите на разновидност се чини никогаш не биле толку разноврстни како што е случајот во оваа сезона…Должините, обликот, шишките и боите на косата, се разновидни, а пред се , се поврзуваат со индивидуалноста и уникатноста на личноста и на целокупниот стајлинг.

Напиши коментар