Bridal

Најдобрите невестински чевли

Во нашата галерија ви подготвивме 25 прекрасни, примероци на чевли, кои се дизајнирани од најдобрите креатори и се наменети специално за невести.

Венчавката е еден од најважните момени во животот на секоја жена, затоа ако сакаме да биде се во ред, треба на секој детал на му оддадеме важност. А обувките, инаку се еден од најважните работи кога станува збор за венчавката. Повеќето од невестите, за тој ден, прво ги избираат чевлите, па дури потоа во склад со нив, го избираат фустанот и останатите детали..

Боза, за денес ви подгови 25 модели, од најдобрите обувки за лето 2012. А ги препорачуваат дизајнерските имиња како: Christian Louboutin, Jimmy Choo i Giuseppe Zanotti.

 

Напиши коментар