man fashion

Најдоброто од Prada за мажите

Оваа есен/зима моделите на Prada се нешто што треба да ги инспирираат мажите да се облекуваат по урбано, храбро и елегантно.

Видеото кое ја промовира најновата колекција за мажи на овој бренд е снимано во Шедска.

Напиши коментар