Мода

Најдоброто од тенденциите есен – зима 2012/13

Милитари стилот

 

Коктел од интензивни овошни нијанси

Геометрија и ботаника

Контраст и комбинација на различни текстури

Кожа и крзно

 

Напиши коментар