Art & Crafts

Не ви треба козметичар за да ги отстраните митесерите

Нечистотијата на носот и другите делови на лицето можете да ги отстраните со траките за митесери, меѓутоа тие се скапата варијанта и многумина се одлучуваат на наједноставната, а таа е рачното отстранување на митесерите.

Доколку имате проблеми со митесерите ова е наједноставниот најбезболниот и најевтиниот начин да се справите со нив!!!

Една лажичка желатин и една лажичка млеко помешајте ги во чаша која може да се користи во микробранова печка. Загрејте ја смесата 10 секунди и почекајте да се олади и потоа нанесете ја на пределите на лицето каде имате проблем со митесерите…

Погледнете го видеото во која е објаснета целата постапка!!!

Напиши коментар