Убавина

Најефикасни вежби за рамен стомак

Летото е при крајот, а вие и оваа година моравте да облечете едноделен костим за капење. Затоа почнете да вежбате веднаш и гордо го дочекајте го следниот јуни!!!

Вежбите прикажани во видеото првенствено ќе ви помогнат за обликување на вашите стомачни мускули. Инструкторката по пилатес ќе ви објасни, како без големо напрегање и непотребно оптоварување на рбтниот столб,  дојдете до очекуваните резултати. Бидете упорни придржувајте се на упатствата на Петра и имајте добро обликуван стомак за кој сте сонувале.

Иако навидум изгледа едноставно, битно е да се придржавате до деталите и прецизната изведба на вежбите. СРЕЌНО!!!

Напиши коментар