Sweet Home

Најефтината куќа во светот

Ова е најефтината куќа во светот. Мислевте дека немате пари за нова куќа? Сте се лажеле, еве ја идеалната за сите нас. Иако нема некој голем рок на тарење, сепак за тие пари доволно е.

Оваа куќа од 20 квадрати која има покрив, прозори, врати, и ѕидови од кокос кои имаат рок на траење 20 години вреди само 500 евра.

Моментално овие куќи може да ги купите само во Индија, а производителот најавува дека многу наскоро ќе започнат со производство на малку поголеми куќи од 30 квадрати.

Напиши коментар