Керозин

Најголемиот кампер

Времето се затоплува и желбата да се истражуваат надорешните простори се зголемува. Се е прашање само на величина на вашето возило и која цена сте спремни да ја дадете за него. Изгледа преголем за овие простори, но вреди да се разгледа најголемиот кампер на светот во кој викендот ќе ви изгледа како во бајка. Дополнителни простори излегуваат од двете страни на првиот спрат на возилото.

Скали ве водат на вториот спрат, а постои дури и опционален трет спрат каде излегувате на кровна тераса.

На првиот спрат ги имате сите удобности на дом , ако веќе имате таков еден дом.

Вториот спрат половина од него е за забава вклучувајќи телевизори во случај глетката надвор да не ви се допаѓа.

Ако глетката е убава секогаш ја имате опцијата да се качите на третиот спрат – тераса каде можете да се напиете нешто жестоко и да испушите убава цигара!

Сега се што треба да направите е да најдете паркинг место доволно големо за да го сместите камперот!

Напиши коментар