Bridal

Најинтересните свадбени фотографии за 2011 година

Ви ја претставуваме колекцијата на најпопуларните свадбени фотографии за изминатата 2011 година. Фотографиите се направени на свадби насекаде низ светот, а во колекцијата се најдоа како дел од изборот на сајтот JuneBug, еден од најпопуларните сајтови посветени на венчавките и сите детали поврзани со нив.

 

Напиши коментар