ШоуБиз

Најлошото издание на Ким досега

Спремна е за на тренинг, ама не и за папараците. Сега ни е сосема јасно зошто таа користи толкава количина на шминка. Таа обично е со многу шминка, високи потпетици, комбинации кои вредат многу пари. Овој пат Ким се појави со ужасно бледо лице, огромни подочници и умор кој само шминката може да го прекрие.

Ваква Ким ја немате видено до сега, еве ја и таа можност токму тука:

Напиши коментар