Motherhood

Најмилите во најслатки изданија

Нема нешто поубаво од спокојно и среќно бебе. Само таа глетка може да го релаксира секој човек. Во прилог ви нудиме преубави фотографии на кои ќе ги погледнете малите ангелчиња во смешни и слатки изданија.

Да потенцираме дека станува збор за фотографии на познатата фотографка Anee Geddes, жената која знае да го долови она што бебињата не умеат да го кажат со зборови. Погледнете:

Напиши коментар