Sweet Home

Најнеобичните огледала во светот

Во дизајнерската индустрија обичното огледало со текот на времето претрпе доста промени…на подобро се разбира. Кој претпоставуваше дека еден ваков декоративен, но и функционален предмет во домот ќе стане толку популарен и ќе го гледаме во толку многу различни форми. Од облик на скејтборд, преку мапата на Италија, па сè до прекрасни маркетинг реклами, огледалото ги доживува своите 5 минути. Погледнете ги овие креативни форми во кои може да се обликува огледалото.

Напиши коментар